23. října 2011

             bohoslužby v kazatelských stanicích: Litobratřice 10°°, Bohunice 13.30

         Dnes odpoledne koncert pěveckých sborů: přijede Městský pěvecký sbor ze Zvolena a spolu s ním i Pěvecké sdružení Vítězslav Novák ze Znojma. V 16°° hodin začne asi 70minutový koncert. Všechny vás srdečně zveme, vezměte s sebou i své rodinné příslušníky a známé. Sestrám předem velmi děkujeme za přípravu pohoštění pro hosty.

         V nadcházejícím týdnu jsou školní prázdniny, od středy má br.fr. řádnou dovolenou. V pondělí se sejdou maminky s farářem od 9hodin u Drastíků. (Čtou postupně epištolu Filipínským)

         Odpoledne v pondělí (odjezd ve 14°° hodin) jede br.fr. do Myslibořic. Kdo by snad chtěl jet na návštěvu za br.Adolfem Svobodou, ať se přihlásí u br.fr.

         Ve středu se sejdou jako pravidelně sestry seniorky ve 13.30

         Ve čtvrtek večer (19°°) bude výjimečně zkouška zpěvu. (v pátek je svátek)

         předem připomínám, že v dalším, prvním listopadovém týdnu bude mj. porada staršovstva, biblická hodina dospělých a v neděli 6.října chceme jet do Břeclavi na instalaci br.Zámečníka. (na nástěnce zjišťujeme, kolik nás bude, podle toho pak rozhodneme o dopravě)

         pochopitelně chceme 1.adventní neděli uspořádat Dárkování, bez vašich dárků to ale nejde. Všichni máme na přípravu poslední měsíc. Výzva již visí na nástěnce. Kromě pravidelné podpory naší druhé studentky Marie v Adopci na dálku, chceme případně podle výše sbírky vašich darů podpořit jednorázově školský projekt v Ugandě a středisko Akrénie v Brumovicích. (1.advent je 27.listopadu)

         Upozorňujeme, že v noci ze soboty na příští neděli se opouští tzv.letní čas, hodinky se vrací o hodinu zpět. Bohoslužby budou pravidelně v 8.30, kdo však zapomene na změnu času, přijde tentokrát do kostela o hodinu dřív.

Jiří Doubrava