28. listopadu 2012

Dnes je 21.neděle po sv.Trojici a já vás vítám v tomto shromáždění,všechny  hosty i domácí. Dnes slouží br.vikář O.Miklík a děkuji mu za jeho celodenní službu.

Bratr vikář Miklík káže ještě v 10°° v Litobratřicích, odpoledne ve 13.30 v Bohuticích.

V 17°°hod se sejdeme v Kruhu s panem Petrem Juračkou,který vlastní v Miroslavi firmu AR Brno a je ochoten nám přiblížit svoje aktivity v Miroslavi.Např.spolupráce s Pavlem Krbálkem,nebo o domku v bývalé židovské ulici. Zvu vás tedy dnes do Kruhu již v 17 hod.

Program v týdnu:

      út: od 9 hod maminky u Hajznerů, konfirmační cvičení v 17 hod a večer ve 20°°na faře se bude konat schůzka všech,kdo jsou ochotni pomoci při organizaci letošního Dárkování. Prosím,neostýchejte se a přijďte na tuto domluvu.

      St: dopoledne i odpoledne se sejde v Kruhu Medvídek, 13.30 sestry seniorky, v 17°°starší děti na faře , v 19°° zkouška zpěvu v Kruhu a ve 20°° biblický kroužek s Danielou Bednaříkovou tentokrát na faře.

      Čt: v 15°° mladší děti mají svou biblickou hodinu a v 17 °°zahajují biblické hodiny pro dospělé na faře, ve 20°°přípravka pro učitelky NŠ také na faře.

Příští neděli 4.11 se budou konat bohoslužby jako obvykle- v Miroslavi,Litobratřicích a odpoledne v Troskotovicích. Odpoledne jsme zváni k instalačnímu shromáždění do II.brněnského sboru na Lidické ulici,kde bude slavnostně uveden v úřad prvního faráře  br.Martin Horák ve 14.30.

Farní sbor ČCE v Olešnici na Moravě zve k bohoslužebnému shromáždění v neděli 4.listopadu v 8.30,při němž bude seniorem Brněnského seniorátu Jiřím Gruberem uveden do služby kazatele olešnického sboru farář Tomáš Jirků.

Během další písně mohou děti odejít do nedělní školy a budou si povídat o Štěpánovi.

Jarmila Šimšová