2. listopadu 2014

 

Všechny Vás srdečně vítám v tomto shromáždění,  domácí i všechny hosty.

–         dnešní neděli bude také dopolední shromáždění v 10 hodin v Litobratřicích a odpoledne v Troskotovicích s vysluhováním Sv. večeře Páně.

–         dnes jste zváni také v 17 hodin do Kruhu, kde bude nešporní pobožnost a potom si připomeneme pomocí obrázků instalaci br.faráře O.Titěry v Jablonci a také uvidíme fotografie z instalace našeho br. far. Davida Sedláčka. Také jsou k disposici fotografie z letošního sjezdu ev. mládeže.

–         hned po těchto bohoslužbách jste zváni k besedě do Kruhu, kde bude také možno shlédnout zajímavé fotografie z minulého Dárkování  a  tak si připomenout blížící se první adventní neděli a tím letošní Dárkování.

–         v týdnu se uskuteční tato setkání:

–         sdružení „Medvídek“ se sejde  pravidelně, jako každý týden.

–         ve středu budou dětské bibl.hodiny  obou skupin –  v 15: 45  a  v  16: 45.

–         ve čtvrtek   b u d e   biblická hodina dospělých ,.

–         v pátek bude pravidelná zkouška zpěvu v 18: 30,  tentokrát v presbyterně.

Chci ještě připomenout, že příští neděli v 15 hodin  bude v Kloboukách instalace sestry farářky Martiny Pumrové .

K nám do Kruhu přijede návštěva z Brna II    br.farář  Martin Horák  a bude mít program na téma „Žalmy. Uvedení do Biblických    modliteb“.   Toto sejití se uskuteční až v 18 hodin,  vzhledem k instalaci v Kloboukách.

Ještě oznámení, že kovová socha ANDĚLA od sochaře Pavla Krbálka byla přemístěna od našeho kostela a trvale umístěna na evangelickém hřbitově.

–         Chci ještě poděkovat bratru kurátorovi  Machovi  za provedené zpevnění  části chodníku ke kostelu,  v místě pod zábradlím.  Děkujeme za tuto práci.

Jiří Doubrava