26. října 2014

Milí bratři a sestry!

Dnes je devatenáctá neděle po svaté Trojici a já vás domácí i hosty vítám při těchto bohoslužbách.

1. Dnes se konají  bohoslužby ještě dopoledne v 10. hodin v Litobratřicích  a odpoledne ve 13.30.hodin v Bohuticích.

2. Dnes nebude nešpor ani kruh.

3. V příštím týdnu se budou konat následující setkání:

-ve středu dopoledne se koná v Kruhu RC Medvídek a odpoledne ve 13.30 mají schůzku sestry seniorky. Děti mají ve středu ještě podzimní prázdniny, proto se nebudou konat jejich biblické hodiny.

-ve čtvrtek v 9.30 se koná biblické hodina pro dospělé na faře, v 18 hodin konfirmační cvičení a ve 20 hodin přípravka pro učitelky NŠ

-v pátek dopoledne se koná setkání maminek s dětmi s br.farářem u Sedláčků  a v Kruhu  v 18.30 zkouška zpěvu

-v sobotu pak v podvečer schůzka mládeže

-v sobotu se bude konat také ve sboru Brno 1 celocírkevní  seminář pro pracovníky s dětmi. Zahájení semináře je v 9.hodin.

4. Jak bylo již ohlášeno koná se dnes do pokladnice-kostelíčka celocírkevní sbírka na Jubilejní toleranční dar. Doporučujeme ji vaší zvláštní obětavosti. Za vaše dary děkujeme.

5. Děkujeme všem, kdo v uplynulém týdnu přijali hosty ze Spremberku do svých domovů i těm, kdo se starali o společnou večeři a organizaci setkání s nimi ve čtvrtek večer v Kruhu. Hosté se včerejšího dne vrátili domů, za přijetí a pobyt u nás velmi děkují a náš sbor srdečně pozdravují.

6. Obdrželi jsme také smutnou zprávu. Ve věku nedožitých osmdesáti pěti let zemřela v nemocnici paní Jitka Kyzlinková. Pohřeb se bude konat v úterý 28.října ve 14.30 v katolickém kostele.

7. V příštím týdnu budu provádět úpravu chodníku ke kostelu. Pokud někdo z bratří bude mít čas a chuť, bude jeho pomoc vítána.

8. Příští neděli po shromáždění budou promítány při kávě v Kruhu obrázky z minulých Dárkování. Počítejte s tím a nezapomeňte si vzít s sebou brýle.

9. Nyní zvu děti před odchodem do nedělní školy před stůl Páně.

 

Jindřich Mach