21. května 2017

neděle Rogate – Modlete se!

pozdrav

Dnes ve 14.00 se konají také bohoslužby v Moravském Krumlově

Na varhany nás doprovází bratr Jan Ryšavý; děkujeme všem, kteří se na přípravě bohoslužeb u nás v kostele i v MK podíleli.

Nešpor ani Kruh dnes nejsou, jsme však zváni velmi srdečně do Znojma na hudební nešpory, konají se v kapli sv. Václava v 16.00, zpívá pěvecký sbor Chrapot z Brna – Židenic a biblickým slovem poslouží bratr farář Pavel Kašpar.

Včera se uskutečnila brigáda na zbourání chátrající zdi u horní brány a čištění použitelných cihel.Tím byly zahájeny práce směřující k vybudování zděného skladiště. Děkujeme všem, kteří se na práci podíleli.

V úterý se konala přípravná schůzka k Noci kostelů 2017, i nyní je možné nabídnout svoji pomoc a aktivně se NK zúčastnit. Na NK jsme již nyní srdečně zváni, uskuteční se v pátek 9. června od 17.00 hodin.

Dnes byl pokřtěn Daniel Fér, syn Lucie a Radka Férových. Radujeme se společně s celou rodinou a malému Danielovi i jeho rodičům přejeme Boží milost a pokoj. Férovi nás zvou po bohoslužbách na posezení u kávy a čaje a na neformální oběd. Velmi je potěší, když pozvání přijmeme a nebudeme spěchat domů. Děkujeme a těšíme se.

Týden ve sboru

Středa                        9.00                            RC Medvídek

13.30                          setkání seniorek v Kruhu

Čtvrtek                      16.00 a 17.00              biblické hodiny dětí

19.00                          bohoslužby na Nanebevstoupení Páně a po nich                              20.00                           zkouška pěveckého sboru

Pátek                          15.30                          Medvídkova výtvarná dílna a hry v zahradě

u Skláren

Sobota                        19.00                          mládež

Za týden v neděli 28. 5. se koná Seniorátní neděle v Nosislavi, na niž jsou zváni všichni, nejen rodiny s dětmi. Bohoslužby budou s vysluhováním VP. Organizátoři prosí, aby se zájemci o oběd přihlásili do zítřka; jak se přihlašovat je uvedeno na pozvánce. Pokud se sami nemůžete přihlásit, obraťte se po bohoslužbách na sestru farářku, která vám ráda pomůže.

Také dnes je možné věnovat své dary pro JJ do pokladničky, případně bratru pokladníkovi.

Sbírka u chrámových dveří je věnována na potřeby našeho sboru. Děkujeme vám za vaši obětavost.

Za týden se sejdeme-dáli Pán, opět v 8.30 při bohoslužbách v našem kostele, popřípadě na Seniorátní neděli v Nosislavi.