Dárkování 3. 12. 2017 od 15 hod.

Dárkování-plakátek 2017

Odpoledne první adventní neděle, patří v našem sboru Dárkování. Poprvé proběhlo v roce 2002 a od roku 2004 se stalo charitativní akcí, na niž jsou srdečně zváni všichni, kteří se chtějí podílet a podpořit sbírku. Vybraný obnos bude letos rozdělen, jednak na školné pro naši adoptivní slečnu Marii Namutebi, žijící v ostrovní části Ugandy (Adopce na dálku) a pak chceme podpořit Chráněné bydlení Mirandie ve středisku Diakonie v Brumovicích, ve kterém náš bratr farář vykonává od jara každý měsíc bohoslužbu.

Pro Dárkování budeme přijímat Vámi zhotovené dárky rukodělné (šité, háčkované, pletené, malované, modelované, vyřezávané a další), dále domácí výrobky ze zeleniny a ovoce (sušené, zavařené a další dobroty), bylinkové čaje, cukroví, ozdoby a dekorace pro advent, Mikuláše a Vánoce v pátek 1. 12. od 9:30 – 11 hod. a odpoledne od 17 – 19 hod. v Kruhu.

Děkujeme, že podpoříte svými dárky, nebo jejich nákupem dobré věci a tak způsobíte radost sobě a svým obdarovaným. Přejeme příjemný adventní čas.