2. prosince 2018

první adventní neděle

-vítám vás na bohoslužbách první adventní neděli, přeji vám jeho klidné a pokojné prožití plné očekávání radostné vánoční zvěsti

-dnes ve 14.00 jsou bohoslužby v Troskotovicích, také s vysluhováním VP

-na varhany nás doprovází sestra Jana Ryšavá, děkuji také všem, kdo se podílejí na přípravě a průběhu dnešních bohoslužeb v našem kostele i v kazatelské stanici

-tento týden bylo v kostele instalováno nové ozvučení, věnujte prosím pozornost kvalitě zvuku a své postřehy sdělujte bratru faráři i bratru Radku Férovi

-dnes odpoledne v 15.00 začíná dlouho připravované i očekávané Dárkování. Dárky si můžete prohlédnout, jak je zvykem, ihned po bohoslužbách, popřípadě již v 14.30 hodin. Všem vám děkujeme za přípravu Dárků a veškerou pomoc v pátek, v sobotu i dnes. Věříme, že také s přispěním vás i vašich rodin a přátel bude i letos Dárkování úspěšné. Našim cílem je Adopce na dálku a přispění na výstavbu Nového Betléma v Kloboukách u Brna.

-sdělujeme vám radostnou zprávu – v úterý 27. listopadu se Božovským narodil syn Zbyšek. Pozdravujeme a přejeme radost a hojnost Boží milosti.

Týden ve sboru

Úterý                                    9.00                           maminky s farářem na faře                               

19.00                        pravidelná porada staršovstva

Středa                                   9.00                           RC Medvídek

13.30                        seniorky

Odpoledne v 16.00 se sejdou všechny děti k nácviku vánoční hry.

čtvrtek                                 18.30                        pěvecký sbor

Pátek                                    9.00                           Medvídkova kavárnička

 

Bratr farář má tento týden řádnou dovolenou.

 

Příští neděli se ve Znojmě v kapli sv. Václava uskuteční instalace sestry farářky Marty Sedláčkové, začátek je v 14.00 hodin. Chcete-li se instalačního shromáždění zúčastnit, domluvte se vzájemně na individuální cestě auty.

 

Jako každou první adventní neděli, i dnes je chrámová sbírka určena pro potřeby seniorátní diakonie. Informační dopis je na nástěnce.

Správce nadačního fondu Compaternitas farář Jan Keller nám děkuje za přispění do sbírky pro studenta Tomáše Zbořila, sešlo se dostatek prostředků, které Tomášovi pomohou hradit náklady na bydlení po dobu studia. Sbírku jsme konali v červnu.

 

Po bohoslužbách jsme zváni do Kruhu k rozhovoru a občerstvení.

 

Příští neděli se sejdeme, dá-li Pán, opět na bohoslužbách v 8.30 v našem kostele.