21. ledna 2018

Třetí neděle po Zjevení Páně

Na varhany nás doprovází sestra Jana Ryšavá, děkujeme také všem, kteří se na přípravě bohoslužeb podílejí.

Zveme vás do Kruhu, naším hostem je paní profesorka dr. Marta Botíková z univerzity v Bratislavě, připravila si program na téma Evangelíci na Dolnej zemi, tj. na jižním Slovensku a v Maďarsku. Srdečně vás do Kruhu zveme, začátek je v 17.00 hodin.

Bratr farář v pondělí odjíždí na farářský kurz do Prahy, biblické hodiny dětí, dospělých a konfirmační cvičení se nekonají.

Nedávno jsme vás informovali, že nábytek, tj. kazatelna s příslušenstvím, z litobratřické modlitebny jsou uskladněny u sestry Zdeňky Havlové. Nyní jsme dostali zprávu, že Zdenčin dům bude během krátké doby prodán a je nutno jej vyklidit. Staršovstvo se na vás proto obrací s prosbou, zda by se u někoho z vás našel suchý prostor, kam by mohla být kazatelna dočasně uskladněna. Informace o velikosti a skladnosti vám sdělí bratři Jarek Ryšavý a Vlastik Fér. V ČB vyjde inzerát s fotografií, doufáme, že se zájemce o vybavení najde v dohledné době.

Týden ve sboru:

Středa                        9.00                                        RC Medvídek

Čtvrtek                      18.30                                      zkouška pěveckého sboru

Pátek                          9.00                                        Medvídkova kavárnička

19.00                                      zkouška flétnového souboru

V sobotu se v Brně koná ples evangelíků napříč generacemi, miroslavská mládež vás srdečně zve a nabízí také vstupenky, plakát je na vývěsce před kostelem.

Upozorňujeme, že program Hudba a poezie našich domovů plánovaný na 11. února je z důvodu jarních prázdnin a dovolených odložen, uskuteční se 11. března 2018.

Dnešní sbírka je určena na potřeby našeho sboru.

Připomínám předplatné církevního tisku.

Po bohoslužbách jsme zváni k posezení a občerstvení do Kruhu.

Za týden se sejdeme, dá-li Pán, zde v kostele v 8.30 na bohoslužbách, v 10.00 v Bohuticích a v 17.00 v Kruhu bude sestra Iva Ryšavá promítat fotografie ze svého putování Peruánskými Andami.