19. dubna 2019

Velký pátek

-přivítání a přání požehnaných Velikonoc

-na varhany nás doprovází bratr Radek Fér

-bohoslužby s vysluhováním Večeře Páně a s účastí pěveckého sboru se konají dnes v 16.00 v Bohuticích; děkujeme všem, kdo se podílejí na přípravě a průběhu bohoslužeb v Bohuticích i v Miroslavi

Bratr farář včera dopoledne vykonal pohřební rozloučení se sestrou Boženou Ambrožovou, která zemřela v hospici v Rajhradě. Připomínáme, že Ambrožovi dříve bydleli v Litobratřicích a později v Prosiměřicích. Parte je na nástěnce.

-včera se v Kruhu konala sederová večeře, děkujeme všem, kdo ji připravili i všem vám děkujeme za požehnané společenství kolem stolu

-Děkujeme také všem, kdo připravili krásnou sborovou neděli i vám, kdo jste přispěli k radostnému společenství během celé neděle; výtěžek z prodeje užitečných pytlíků a domácích mýdel a medu, který činil 1626 Kč, jsme věnovali spolku Stromy v krajině na výsadbu a údržbu stromů v okolí Miroslavi.

– Zveme vás na bohoslužby s večeří Páně v neděli Vzkříšení, v Miroslavi se konají v 8.30, v Moravském Krumlově v 10.00 a v Troskotovicích ve 14.00 hodin. Celocírkevní sbírka v neděli Vzkříšení je určena na Hlavní dar lásky Jeronymovy jednoty a dar vděčnosti při VP je určen sboru. Děkujeme Vám za Vaši obětavost.

Dnešní sbírka je určena sboru.