Přihláška a iformace o výletu s NŠ

Vážení přátelé,

mírně jsme se přiblížili k termínu letošního výletu nedělní školy sboru ČCE v Miroslavi, který se uskuteční v sobotu 22. května a naším cílem budou Národní parky Podyjí na jihomoravské straně a Thayatal na dolnorakouské straně.

Rádi bychom se s vámi podělili o další informace.

1)      Doprava do Čížova bude individuální. Pokud někdo potřebujete pomoci s dopravou, obraťte se na nás. Pokusíme se ji zprostředkovat.

2)      Předpokládáme, že účastníci výletu dorazí do Čížova do 9 hodin, neboť v tuto dobu otevírá zdejší Návštěvnické středisko NP Podyjí, kde můžeme načerpat teoretické znalosti dříve, než vyrazíme do terénu. Pokud nabudeme z vašich reakcí dojmu, že bychom zde měli málo času, obrátíme se na pracovníky střediska a požádáme je o laskavé dřívější otevření. Dle informací střediska je to možné, http://www.nppodyji.cz/navstevnicke-stredisko-cizov.

3)      V Návštěvnickém centru NP Thayatal se na nás již velice těší. Rádi by však věděli, jak velkou skupinu a kdy mohou očekávat. Proto nás, prosíme, informujte, zda vaše rodina účast na výletě plánuje a v jakém počtu. Výstava v návštěvnickém centru je vybavena i českými popisy, takže se snad nikdo nemusí obávat jazykové bariéry. Centrum nabízí slevu na české rodinné pasy. Každý člen rodiny, uvedený na pase, má nárok na slevu 25%. Rodina se dvěma dospělými osobami a dvěma dětmi by tedy platila 9 místo 12 € (základní cena vstupného je 3,80 za dospělého a 2,20 za dítě). Pro skupiny alespoň 10 dospělých platí cena 3 € za jednu osobu, http://www.np-thayatal.at/cz/pages/vystava-82.aspx.

4)      V rakouském návštěvnickém centru je v sobotu 22. května již výstava rezervována pro jiné návštěvníky na dobu od 15.30 do 16.30 hodin. Vzhledem k době našeho příjezdu do Čížova a vzdálenosti mezi Čížovem a Hardeggem budeme pracovníky centra informovat, že dorazíme okolo 13. hodiny.

Ještě jednou připomínáme, že potřebujeme předběžně znát počet účastníků. Dejte nám proto, prosíme, do pondělí 26. dubna vědět, zda s výletem počítáte a kolik vás bude. Předem velice děkujeme.

Na společný výlet se těší

Daniela a Aleš Bednaříkovi