1. července 2014

–  V červenci  2014  čerpá  bratr  farář  Ondřej  Titěra  řádnou  dovolenou,  27. července  bude  kázat  v Miroslavi  naposledy.  Administrátorkou  sboru v měsíci srpnu bude sestra farářka Jana Špinarová.

–  Během  prázdnin  budou  našimi  hosty  na  kazatelně  bratři  faráři  Jaroslav Vítek,  Jan  Zámečník,  Tomáš  Potoček  a  sestra  farářka  Jana  Špinarová  (termíny najdete na nástěnce).

–  Od 1. července 2014 je FS ČCE Hrabětice sloučen s naším sborem jako kazatelská  stanice.  Staršovstvo  rozhodlo  o  umístění  mramorového  kříže z hrabětické fary v našem kostele, bude nám sbor Hrabětice připomínat.

–  Během června byl opraven hrob faráře Hájka a jeho rodiny.

–  Na  pořadu jednání  byly také  opravy  v Moravském Krumlově  a  umístění informační tabule na modlitebně v Bohuticích. Všem, kteří se na opravách na hřbitově, v Krumlově i v Bohuticích podíleli, děkujeme.

–  V sobotu 19. července v 19.00 hodin se v našem kostele uskuteční koncert Jana  a  Kryštofa  Škrdlíkových  (violoncellové  duo),  tento  koncert  je tradiční  koncert  vážné  hudby,  který  bývá  v rámci  Jarmarku  u  Floriána na  zámku.  Vzhledem  k probíhající  opravě  zámku  se  koncert  uskuteční v našem kostele. Všichni jsme srdečně zváni.

–  Během léta bude na našem hřbitově umístěna socha Anděl, dočasně stojící u kostela.

–  V polovině prázdnin započne oprava střechy na faře.

–  O minulém víkendu byli členové našeho sboru na n