1. září 2024

čtrnáctá neděle po sv. Trojici 

-přivítání 

-na varhany nás doprovází bratr Radek Fér, děkujeme 

-dnes jsou bohoslužby pouze v Miroslaví 

Dnes v 17. 00 hodin se v Hostěradicích v katolickém kostele uskuteční ekumenická bohoslužba, kázáním poslouží bratr farář David Sedláček, liturgie je připravena společně s katolickými faráři. Na setkání jsme srdečně zváni. Prosím, abyste se po bohoslužbách domluvili na dopravě. 

Dnešní neděli byli pokřtěni Barbora Rozehnalová a Jakub Lacina. Dětem, jejich rodičům, kmotrům a celým rodinám přejeme hojnost Božího požehnání, vzájemnou radost a vše dobré na cestě životem. Radujeme se s vámi. 

Bratr farář David Sedláček byl pověřen administrací farního sboru v Silůvkách, a to od 1. září do 31. prosince 2024. V Silůvkách bude kázat každou druhou neděli v měsíci. Pro nás to znamená, že budou v Miroslavi i v Bohuticích jednou za měsíc čtené bohoslužby. Prosíme, abyste tuto službu bratra faráře i čtené bohoslužby přijali s pochopením. Děkujeme vám. 

Týden ve sboru 

Začíná první týden nového školního roku, a tím také postupně zahájíme pravidelná setkávání v týdnu. Dětem přeji chuť poznávat a pěkné kamarádské vztahy. 

středa 9.00 RC Medvídek 

13.30 seniorky 

pátek 9.00 Medvídkova kavárnička 

Za tři týdny, v neděli 22. září 2024 se v Boskovicích koná Seniorátní neděle. Zajímavý program je připraven pro všechny generace; pozvánka je na nástěnce.  Pokud bude dostatečný zájem, vypravíme se do Boskovic autobusem. Je však potřeba přihlásit se co nejdříve, nejpozději do 15. září. Na nástěnce pod kruchtou je připravena tabulka, prosím zapisujte. 

V pondělí a v úterý zahajují brněnské školy evangelické akademie nový školní rok. Na zahájení v Červeném kostele jsme také zváni.  

Tento týden se koná tzv. seniorský Blažkov také s účastí Miroslavských.

Po bohoslužbách jsme zváni do Kruhu na setkání s občerstvením, děkujeme za přípravu.

Dnes vykonáme celocírkevní sbírku pro školy Evangelické akademie, děkujeme, že na sbor i církev pamatujete. 

Za týden se sejdeme, dá-li Pán, v 8.30 v Miroslavi a v 10.00 v Bohuticích.