20. července 2014

Milí bratři a sestry!

Dnes je pátá neděle po svaté Trojici a já vás domácí i hosty vítám při těchto bohoslužbách.

Zváště pak vítám bratra faráře Jaroslava Vítka z Brna a děkuji mu za jeho službu v našem sboru.

Stejně tak vítám i členy Brněnského ekumenického sboru, kteří byť na soukromé návštěvě nabídli našemu sboru službu při těchto bohoslužbách a já jim za jejich ochotu velmi děkuji.

Jak bylo ohlášeno, dnešní sbírka je celocírkevní sbírkou solidarity, doporučujeme ji proto vaší zvláštní obětavosti. Do zvláštní pokladnice-kostelíčka pak pokračuje sbírka na střechu fary. Všem dárcům velmi děkujeme.

 

V příštím prázdninovém týdnu se budou konat následující setkání:

-ve středu ve 13.30 budou mít v Kruhu schůzku sestry seniorky

-v pátek bude v Kruhu  od 19°° zkouška zpěvu

– příští neděli 27.července budou poslední bohoslužby s naším bratrem farářem Ondřejem Titěrou,při níž bude vysluhována svatá večeře Páně. Bude to neděle vyjímečná a já prosím členy staršovstva, aby se po těchto bohoslužbách zdrželi ke krátké poradě.

-v pondělí 28.července se budou Titěrovi stěhovat.Návěs kamionu bude přistaven k faře krátce po poledni a já vás prosím muži bratří,abyste dle svých možností přišli pomoci s nakládáním nábytku a krabic s uloženými věcmi.Bude to práce na několik hodin,proto bych přivítal,kdybyste se přihlásili u mne, abychom ten odpolední čas měli pokryt potřebným počtem lidí,popřípadě si mohli stanovit časové rozmezí,kdy nakládání provedeme.Všem ochotným pomocníkům již teď velmi děkuji.