23. března 2014

Dnešní neděle je 3. v postu (oculi),česky „Mé oči stále vyhlíží Pána“. Všechny vás srdečně vítám v tomto shromáždění, hosty i domácí.

Bohoslužby dnes ještě budou v Litobratřicích v 10°° a odpoledne v Bohuticích ve 13.30.

Odpoledne v 16°° se bude konat v Kruhu sborová beseda,kterou svolává staršovstvo.Tematem je budoucí financování našeho sboru ( o farářovi a jeho platu, o provozu sboru,dalších sborových aktivitách, ale i o našich nemovitostech,jejich využití i péči o ně apod.) Je důležité společně hovořit o tom,co církev čeká v čase tzv.samofinancování,ale i co pro nás sbor znamená, co nás stojí, co bychom chtěli a měli či mohli pro to dělat. Důležité je také, aby o takovém výhledu spolu hovořili všechny generace,tedy i ti mladší a nejmladší ve sboru. Staršovstvo čeká hojnou účast odpoledne v 16°° v Kruhu. Zvací plakát je na nástěnce v kostele.

Nadcházející týden bude br.farář na Diakonii v Praze výjimečně už od středy, tak nebudou biblické hodiny, které učí.

Zůstává Rodinné centrum Medvídek ve středu dopoledne a večer biblický kroužek.

V pátek bude od 16°°výtvarka v kruhu, v 18°° postní ztišení se zpěvy z Taize a 18.30 zpěv.

V sobotu od 14°° se koná v Kruhu seminář pro učitele NŠ. (podrobnosti Daniela Bednaříková)

Příští neděli 30.března začíná letní čas, to znamená ,že budeme posunovat ručičky hodin o 1 hodinu dopředu. Kdo zapomene,přijde pozdě .Odpoledne v 17°° budou našimi hosty v Kruhu Saša Hauserová a Marta Kučerová o cestě do Santiaga de Compostela.

Sbírka na střechu pokračuje.