19. července 2015

  1. neděle po Trojici

Bohoslužby se konají pouze dopoledne v Miroslavi.

Bratr farář David Sedláček je s rodinou na dovolené, v nutných případech se obracejte na bratra kurátora Jindřicha Macha.

Jak bylo již oznámeno, v neděli 26. července se koná mimořádné sborové shromáždění. Důvodem ke svolání MSS je rekonstrukce fary. Text, který vysvětluje důvody rekonstrukce i plány, jak na tak náročnou akci získat finanční zdroje, je stále k dispozici. Prosíme, pokud ho ještě nemáte, vezměte si ho domů a seznamte se s ním v klidu, abyste se mohli rozhodnout, zda tento záměr staršovstva podpoříte a o přestavbě svým hlasováním rozhodnete. Současně je na nástěnce umístěn projekt, který staršovstvo vybralo. Bližší informace a vysvětlení vám podá bratr Daniel Sterzik, stejně jako další členové staršovstva.

K nahlédnutí jsou také prezenční listiny se jmény hlasovných údů sboru; prosíme, pročtěte si je a případné nedostatky oznamte bratru kurátorovi.

 

Oprava modlitebny v Bohuticích je dokončena a je také odstraněno lešení. Bude však potřeba odklidit ještě suť a v modlitebně dokončit úklid, který už započali Férovi tím, že v modlitebně umyli okna. Velice jim za to děkujeme. Více informací o plánované brigádě v Bohuticích nám sdělí bratr kurátor.

Elišce a Vlastikovi Férovým také děkujeme za úklid zahrady za kostelem.

 

Příští týden se sejdeme na bohoslužbách spojených s mimořádným sborovým shromážděním zde v kostele v 8.30. A těšíme se, že se za týden sejdeme také v Kruhu, kde bude naším hostem bratr farář Šorm z Horní Krupé.