19. dubna 2015

Dnes se koná sborová neděle s účastí členů z kazatelských stanic a také dětí, které dnes nemají nedělní školu.

Po bohoslužbách jsme zváni do Kruhu, kde nám po osvěžení kávou a čajem sestra Anna Férová představí svou práci v Horní Krupé. V tu dobu budou mít děti program venku.

Všichni jsme velmi srdečně zváni ke společnému obědu do Kruhu – podává se sekaná a bramborový salát a na všechny se dostane.

Zveme vás na odpolední program – v 14.00 nás bratr Erik Schwarzbach seznámí s problematikou změn klimatu. Na tuto přednášku je zvána i veřejnost, spolupořadatelem je spolek Stromy v krajině, jehož činnost představuje jedna z nástěnek. Pro děti je opět připraven odpolední program a pro nás všechny malé občerstvení. Současně děkujeme sestrám, které oběd i další občerstvení připravovaly.

Protože je sborová neděle s celodenním programem, nebude večer nešpor ani kruh.

Týdenní sborový program:

Úterý            9.00               setkání maminek u Počarovských

Středa          9.00               RC Medvídek

Biblické hodiny dětí, ani konfirmační cvičení se tento týden nekonají.

Pátek            16.00            Medvídkova výtvarná dílna v Kruhu

16.30             Setkání s biblí – biblická hodina pro začátečníky

18.30            zkouška pěveckého sboru

Sobota             19.00         schůzka mládeže

Děkujeme bratřím, kteří v sobotu odstraňovali omítku na modlitebně v Bohuticích, velmi si jejich ochoty vážíme. Poděkování patří i bratru Jaroslavu Svobodovi,který očistil pomník obětem 2. SV.

Dostali jsme pozvání ze střediska Diakonie Betlém, které zve na otevření domu s chráněným bydlením v Brumovicích, a to v neděli 3. května 2015 v 14.00 hod. Sestry seniorky toto pozvání přijaly a uvažují o cestě malým autobusem a nabízejí volná místa. Pokud by se někdo chtěl svátečního odpoledne v Brumovicích zúčastnit, přihlaste se po bohoslužbách u sestry Lii Ryšavé.