23. srpna 2015

  1. neděle po Trojici

Vítám vás všechny na dnešních bohoslužbách i ty,kteří jsme se včera vrátili z Blažkova. O tom,co jsme prožili, budeme vyprávět některou zářijovou neděli v Kruhu.

Bohoslužby se konají dnes odpoledne v 13.30 v Bohuticích.

Bratr farář, jako administrátor znojemského sboru, odjíždí ještě do Znojma na bohoslužby v 10.00 hodin.

Nešpor ani Kruh se dnes nekonají. Jak již bylo oznámeno, dnes večer přijedou do našeho sboru studenti z Recklinghausenu. V pondělí, v úterý a ve středu dopoledne budeme společně pracovat na židovském hřbitově, vítáme každého, kdo by se chtěl zapojit do práce, nebo nás povzbudit. V úterý v 18.00 vás zveme do Kruhu na setkání s našimi hosty kolem stolu. Již nyní děkuji všem za ochotnou pomoc.

Ve středu v 9.00 se opět sejde RC Medvídek.

Několikrát odložená brigáda na úklid sutě od modlitebny v Bohuticích se uskuteční tuto sobotu 29. srpna. Kdo z bratří by se mohl této brigády zúčastnit, nechť se přihlásí u bratra kurátora. Děkujeme.

Na nástěnce před kostelem je přihlašovací listina na návštěvu a prohlídku “Chráněného bydlení  v Nosislavi” dne 5. září odpoledne. Prosíme zájemce o účast na této akci, aby se přihlásili nejpozději do příští neděle, tj. do 30. srpna. V případě dostatečného počtu zájemců, pojedeme malým autobusem.

Po bohoslužbách jsme zváni k přátelskému sdílení a osvěžení do Kruhu. Přítomné presbytery prosím, aby se po bohoslužbách zdrželi v kostele ke krátké poradě, jedná se o žádost JJ na opravu fary.