26. dubna 2015

Bratři a sestry, vítám vás všech na bohoslužbách v neděli Jubilate – Hlahol Bohu, celá země!

Dnes se konají bohoslužby také  v 13.30 v Bohuticích.

Zvu vás na nešpor a do Kruhu. Náš host, pan Petr Filip, bude vyprávět o českých vesnicích v rumunském Banátu, o tom, jak se tam Češi dostali, o jejich nelehkém životě i o tom, jak se řada z nich přestěhovala i k nám na jižní Moravu, a také nám představí knihu, kterou o tom napsal. Po dohodě s hostem začínáme už v 18.00 hodin.

Týdenní sborový program:

Pondělí                                    20.00            přípravná schůzka  k Noci kostelů

Středa                                     9.00                           RC Medvídek

13.30                        seniorky

15.45                         biblická hodina mladších dětí

16.45                         biblická hodina starších dětí

20.00                        kroužek učitelek NŠ

čtvrtek                                  17.30                        konfirmační cvičen

                                               18.30                        zkouška zpěvu!

Sobota                                   19.00                        mládež

  • Několik mládežníků se minulý víkend účastnilo brigády v Radiměři, kterou pořádal seniorátní odbor mládeže. Mládež vyřizuje pozdrav od svitavského sboru, pod který kazatelská stanice v Radiměři patří.
  • Děkujeme bratřím, kteří v týdnu a včera odstraňovali omítku na modlitebně v Bohuticích a současně zveme na další brigádu v sobotu 2. května.
  • Jak už bylo oznámeno před týden, v neděli 3. května odpoledne jsme zváni do Brumovic na slavnost střediska Diakonie. Sestry seniorky pozvání přijaly a v malém autobusu mají ještě pět volných míst. Pokud máte zájem, přihlaste se po bohoslužbách u mne, ráda všem poskytnu bližší informace.
  • Připomínáme, že v květnu bude možné každou neděli přispět do celocírkevní sbírky darů Jeronymovy jednoty – do pokladničky kostelíky pod kruchtou.
  • V květnu nás čeká několik událostí, na které vás už nyní zvu: v sobotu 9. 5. dopoledne je to Férová snídaně, 18. a 19. 5. sběr použitého textilu a dalších věcí pro Diakonii Broumov a, 29. 5. Noc kostelů a 31. 5. koncert, na němž budou zpívat i naši zpěváci. O všem budeme včas informováni podrobněji v ohláškách i na nástěnkách.