28. června 2015

  1. neděle po sv. Trojici

Přivítání

Bohoslužby se konají pouze v Miroslavi.

V 15.00 jsme zváni na přednášku ThDr. Dušana Coufala „Osobnost Jana Husa“, na toto odpoledne jsou zváni také členové z kazatelských stanic, hosté z ekumeny a veřejnost.

V úterý 30. června v 19.00 se koná pravidelná porada staršovstva.

Na mimořádné poradě 23. června byl na základě doporučení stavební komise vybrán návrh „Úprava fary – varianta B“., který je součástí uvažované velké rekonstrukce celého areálu. Po pravidelné poradě staršovstva budete seznámeni s podrobnostmi.

V Bohuticích byly zahájeny stavební, klempířské a truhlářské práce na modlitebně.

Děti mají dnes poslední NŠ před prázdninami, přejeme jim, aby si volna v radosti a ve zdraví užily.

Mládež odjíždí tento týden na lesní brigádu do Kunvaldu, také jim přejeme krásný pobyt v lese a pěkné společenství.

Dnešní nedělí začíná také ve sboru prázdninové období, v týdnu se proto nekonají pravidelná setkání.

V neděli 5. července, tj. za týden, se ve Znojmě loučí sestra farářka Jana Špinarová se sborem a stěhuje se do Prahy. Staršovstvo pověřilo sestru Jiřinu Uhříkovou, aby jí jménem sboru poděkovala za dlouholetou spolupráci a popřála jí za nás všechny hodně sil, Boží požehnání a vše dobré do příštích dnů a také, aby jí předala dopis od sboru, budeme rádi, když se k němu připojíte svými podpisy. Přečtu znění dopisu.

Po bohoslužbách jsme zváni k rozhovoru při kávě a čaji v Kruhu.

Za týden se sejdeme na bohoslužbách v 8.30 zde v kostele. Sbírka dnešní neděle je celocírkevní sbírka solidarity určená jako pomoc sborům, které ze svých zdrojů nemohou zaplatit personální fond v plné výši. Prosím pamatujte na ně.