6. září 2015

  1. neděle po svaté Trojici

-přivítání dětí, hostí, domácích i všech, kteří se ve zdraví vrátili z pobytu na „seniorském Blažkově“, program o letošním Blažkově bude v Kruhu příští neděli

-bohoslužby se dnes ještě uskuteční v 10.00 v Litobratřicích a v 14.00 v Troskotovicích

-nešpor ani kruh dnes nebudou

v úterý 8. září v 19.00 se v Kruhu koná pravidelná porada staršovstva, prosíme starší, aby svou účast potvrdili do oběžníkové knihy a uvedli také svoje připomínky k programu

-dnešní nedělí zahajujeme práci s dětmi v tomto školním roce a vracíme se k pravidelným činnostem, které byly přerušeny prázdninami:

biblické hodiny pro děti se budou konat vždy ve středu; prosíme rodiče, aby se            co nejdříve s bratrem farářem domluvili na hodině začátku; potřebujete-li kontakt na bratra faráře, vezměte si na stolečku pod kruchtou navštívenku

biblické hodiny pro začátečníky budou zahájeny v pátek 11. září v 16.30

maminky s nejmenšími dětmi jsou zvány na setkání výjimečně ve čtvrtek 17. září v 9.00, místo bude upřesněno

ve středu dopoledne se schází RC Medvídek a ve středu v13.30 zveme do Kruhu sestry seniorky

-bratr Erik Schwarzbach vyřizuje pozdravy ze sboru Beckov-Kálnice, s radostí sdělují, že mají nového faráře

Dostali jsme také dvě smutné zprávy:

Ve věku 94 let zemřela sestra Vlasta Lukšová, rozená Doubravová. Pohřební shromáždění se konalo v pátek v evangelickém kostele ve Zlíně.

V Praze zemřel ve věku 87 let Zdeněk Liska, manžel sestry Víty Liskové, rozené Ryšavé. Nejbližší rodina se s ním rozloučila v úzkém kruhu.

Zarmouceným rodinám vyprošujeme Boží pomoc a posilu do příštích dnů.

Dověděli jsme se, že dle přání zesnulého Pavla Krbálka bude jeho popel rozptýlen na několika jemu blízkých místech v ČR, ve Švýcarsku a v Německu.

-Všichni jsme zváni k posezení a sdílení se v Kruhu hned po bohoslužbách; děkujeme sestrám, které se postaraly o občerstvení.