24. července 2016

devátá neděle po svaté Trojici

Zdravím vás všechny zde shromážděné a připojuji ohlášky.

Čtené bohoslužby jsou dnes v 10.00 hod. také v Bohuticích

Bratr farář má dovolenou.

V pátek navštívil bratr kurátor se sestrami Rut Veseckou a Liou Ryšavou manžele Zahrádkovy v Hraběticích. Oba celý sbor velmi srdečně pozdravují, vzpomínají a budou opravdu rádi, když je někdo ze sboru navštíví. Sestra Zuzana Zahrádková se už žel sama nikam nedostane.

Zaměstnanci firmy Dominantplast na faře stále pracují, proto doufáme, že se jim podaří posunutý termín dokončení – 31. 7. – podaří dodržet. Připomínáme proto, že v prvním týdnu srpna plánujeme úklid a prosíme o spolupráci.

V týdnu náš kostel navštívila sestra dr. Marta Procházková, spoluautorka vystavených obrazů tolerančních modliteben. Je velmi ráda, že máme výstavu v našem kostele a všechny srdečně pozdravuje. Zapůjčila nám také pamětní knihu výstavy, která je k nahlédnutí pod kruchtou a potěší ji, když se tam také podepíšeme, popřípadě něco připíšeme. Děkuji vám jejím jménem.

Ve středu od 9 hod se sejde v Kruhu RC Medvídek . Sestry seniorky jedou ve středu 27. 7. na výlet do Moravského Krumlovu na výstavu o naší železniční trati a zvou i další zájemce. Odjezd linkového autobusu je v 13. 27, návrat kolem 16.00.

Vyřizuji pozdrav od sestry Jany Kalusové, moc vzpomíná na miroslavský sbor a těší ji,že opravujeme faru. Sestra Lia Ryšavá s ní hovořila telefonem.

Příští neděli se sejdeme, dá-li Pán, opět na bohoslužbách v 8.30