28. února 2016

 

Milí bratři a sestry,

je třetí postní neděle zvaná Oculi-Mé oči stále hledí k Hospodinu a já Vás vítám,domácí i hosty při těchto bohoslužbách. Bohoslužby se budou konat také v 10.00 hod.v Bohuticích. Nešpor ani Kruh dnes nebudou.

-Dětem začínají jarní prázdniny, proto se v týdnu nebudou konat ani dětské biblické hodiny, konfirmační cvičení a schůzka mládeže, ani setkání RC Medvídek a Medvídkova výtvarná dílna. Přejeme dětem i jejich rodinám, aby se jim jarní prázdniny vydařily.

– Bratr farář bude mít v týdnu dovolenou, z toho důvodu nebude biblická hodina pro dospělé.

Týden ve sboru

úterý 19.00 pravidelná porada staršovstva,

středa 13.30 setkání sester seniorek

pátek 18.00 ztišení se zpěvy z Taizé

18.30 zkouška pěveckého sboru

-Minulou neděli se konala celocírkevní sbírka na podporu církevního tisku, vybrali jsme 2 882 Kč. Děkujeme vám.

-V neděli 13. března 2016 se uskuteční Výroční sborové shromáždění s volbou poloviny staršovstva. Na nástěnce (od vás vpravo) jsou vystaveny seznamy členů sboru s právem volit a také jména kandidátů. Pokud jste ještě nedostali zprávy o životě sboru, vyzvedněte si je při vycházení. Na VSS tyto zprávy již nebudou čteny, bude však možné vyjádřit se k nim při rozpravě.

-Na nástěnce po vaší levé ruce jsou návrhy vybavení sborových místností v přízemí fary, fotografie dokumentující stavební činnost na faře a také přehled darů, které již sbor od vás na rekonstrukci s vděčností přijal, a finanční částky, které již byly zaplaceny. Finanční dary na rekonstrukci fary je stále možno předávat jak v hotovosti, tak na účet, který je také na nástěnce uveden. Velmi vám za vaši obětavost děkujeme.

-Příští neděli se sejdeme, dá-li Pán, opět v 8.30 na bohoslužbách zde v kostele.

-Pozvání dětí do nedělní školy.