4. září 2016

  1. neděle po Trojici

-přivítání

-bohoslužby jsou v 10.00 v Litobratřicích a v 14.00 v Troskotovicích

-dnešními bohoslužbami zahajujeme společně s dětmi další ročník nedělní školy a dětských biblických hodin; přejeme dětem, bratru faráři i učitelkám NŠ hodně radosti a požehnání ve společné práci

-podle usnesení synodu je dnešní sbírka určena pro Evangelickou akademii, informační letáček najdete na nástěnce

 

-bratr farář se v uplynulém týdnu zúčastnil farářského kurzu v Daňkovicích

-skupinka seniorů se vrátila v sobotu z týdenního pobytu na Blažkově, srdečně vás vítáme a těšíme se vaše dojmy

-v sobotu jsem se zúčastnila v Jihlavě ………………..

-od úterý do soboty byly našimi hosty přátelé z Recklingahausenu, společně jsme pracovali na ŽH. Děkujeme rodinám, které se postaraly o ubytování a také vám všem, kteří jste se podíleli na přípravě společně večeře ve čtvrtek v Kruhu. Přátelský rozhovor i společný zpěv přispěly k posílení našich vzájemných dlouholetých vztahů.

-úklid fary pokračuje i tento týden, prosím informujte se po bohoslužbách u sestry Marty Sedláčkové na podrobnostech, děkujeme všem, kteří již s úklidem pomohli. Velký dík patří také všem vám, kteří postupně renovujete jak židle, dveře a také vám, kteří jste se v minulém týdnu zapojili do opravy zábradlí na pavlači.

-za dva týdny se uskuteční sborový den, pozvánky jste již dostali nebo dostanete od presbyterů; pokud byste rádi pozvali také své sousedy či přátele, vezměte si pozvánky na stolečku pod kruchtou. Během několika dnů vás oslovíme a požádáme o příspěvek ke společnému pohoštění a spolupráci při organizaci sborového dne.

Týden ve sboru

úterý                          19.00                          porada staršovstva

středa                         9.00                            RC Medvídek

pátek                          18.30                          zkouška pěveckého sboru

-po bohoslužbách jsme zváni do Kruhu k posezení a občerstvení

-za týden se sejdeme, dá-li Pán, opět při bohoslužbách v 8.30 a v 17.00 v Kruhu s obrázky a povídáním o Blažkově, prosíme, abyste si k promítání připravili fotografie na flešku