24. prosince 2017

Štědrý den

Také já vás všechny zdravím od stolu Páně.

V 10. 00 hodin se konají bohoslužby s Večeří Páně v Bohuticích.

Na varhany nás doprovází bratr Jan Ryšavý, děkujeme také všem, kteří se podílejí na průběhu bohoslužeb v Miroslavi i v Bohuticích

Nejstarší členka našeho sboru, sestra Božena Matyšková, slaví 95. narozeniny. Máme velkou radost, že jste tady s námi, že s vámi setkáváme při bohoslužbách, a do dalších dnů vám přejme hojnost Božího požehnání, radost i sílu na každý den.

Dnes je 4. adventní neděle a zároveň Štědrý den. V rodinách můžeme započít oslavu letošních Vánoc. Přejeme vám i vašim rodinám požehnané sváteční dny a posilu z radostné zprávy evangelia

Na bohoslužbách se sejdeme i zítra, na Boží hod vánoční, budeme slavit Večeři Páně, a také na Štěpána při bohoslužbách mládeže.

Dnešní sbírka je určena na potřeby sboru, sbírka na Boží hod vánoční je celocírkevní a je určena pro bohoslovce a vikariát; dary vděčnosti na potřeby sboru můžete vkládat do pokladničky.

U sestry Rut Vesecké si můžete zakoupit evangelický kalendář, v němž je zajímavé čtení vztahující se ke 100. výročí církve; příručka Na každý den je již vyprodána, má-li o ni ještě někdo zájem, přihlaste se u sestry Lii Ryšavé, jistě se podaří výtisk přiobjednat.

Připomínám předplatné církevního tisku na příští rok 2018. Budu je vybírat až po vánocích. Jestli někdo chcete udělat nějakou změnu,prosím přihlaste se u mě co nejdříve, aby se to dalo zařídit.

Po bohoslužbách jsme zváni k posezení a občerstvení do Kruhu.