10. února 2019

 10. února 2019

čtvrtá neděle před postní dobou

-přivítání

-v 10.00 se konají bohoslužby v Bohuticích

-na varhany nás doprovází sestra Jana Ryšavá, děkujeme také všem, kdo se podílejí na přípravě a průběhu bohoslužeb v Miroslavi i v Bohuticích

-včera jsme v našem kostele při pohřebním shromáždění poděkovali za život bratra Vladimíra Šimši, který zemřel v Brně ve věku téměř 96 let. Zarmoucené rodině vyprošujeme Boží pokoj.

v úterý se konala pravidelná porada staršovstva, podstatné z jednání vám sdělujeme:

  • celocírkevní sbírka na křesťanskou službu se v našem sboru uskuteční na 17. 2. 2019
  • Výroční sborové shromáždění se koná 31. 3. 2019, staršovstvo připravuje Zprávu ze života sboru, která by měla být pro členy sboru v chystaném Sborovém listu. Také staršovstvo připravuje společně s účetní Rozpočet na rok 2019 a o hospodaření sboru za loňský rok bude sbor informován na VSS a písemně na nástěnce neděli před VSS.
  • sbírka pro rodinu Mosteckých potrvá do 3. 3. 2019, své dary můžete vkládat do pokladničky nebo proti potvrzení bratru pokladníkovi
  • v březnu bude zvolena část staršovstva. Současné staršovstvo spolu s bratrem farářem připravuje přehled a plán činností ve sboru a jejich priorit a také finanční náročnosti těchto činností. Na základě toho bude možno zhodnotit současné i plánované dění, stanovit, které aktivity jsou pro sbor nepostradatelné, přínosné a které lze s ohledem na finanční zátěž případně opustit.

Týden ve sboru

V tomto týdnu se konají jarní prázdniny, z toho důvodu se vše, co se týká dětí, nebude konat.

Ve čtvrtek v 10. 30 hodin se sejdou dospělí na biblické hodině a v 18.30 zpěváci na zkoušce.

Plánovaná hudba našich domů, která měla být za týden je z důvodu jarních prázdnin přesunuta na 24. února 2019.

-Dnešní sbírka je určena na potřeby našeho sboru, děkujeme vám. Sbírka za týden je celocírkevní a je určena pro křesťanskou službu.

-Po bohoslužbách vás zveme do Kruhu k setkání s občerstvením.

Za týden se sejdeme, dá-li Pán, opět v 8.30 na bohoslužbách.