18. prosince 2022 

čtvrtá adventní neděle 

-přivítání 

-na varhany nás doprovází bratr Jan Ryšavý, děkujeme 

-bohoslužby jsou jen v Miroslavi 

-dnes se v našem kostele koná varhanní koncert, naším hostem a interpretem je varhaník Lukáš Hurtík z Brna. Tento koncert finančně podpořilo Město Miroslav. Srdečně vás, vaše přátele i rodinu zveme. Začátek je v 15.00 hodin. 

Týden ve sboru 

úterý 9.00 setkání maminek s farářem na faře 

středa 9.00 RC Medvídek 

pátek 9.00 Medvídkova knihovnička 

V sobotu je Štědrý den, zveme vás na ztišení se zpěvy z Taizé, setkání je v 16.00 v Kruhu. Všem přejeme klidné, radostné a požehnané prožití svatvečera. 

Dnešní sbírka je určena na potřeby našeho sboru, děkujeme, že sbor pravidelně podporujete také salárem a dary, vážíme si toho. 

Připomínáme, že stále je možno zakoupit si Evangelický kalendář, kde jsou zajímavé rozhovory s farářkami naší církve, a také Čtení na každý den. Jednotlivý výtisk je za 170 Kč. Už také přišly dárky z Rolničky a nástěnný kalendář s fotografiemi kostelů. Vše je při praveno u sestry Jarmily Šimšové. 

Zveme vás ke setkání s občerstvením po bohoslužbách v Kruhu a děkujeme za přípravu. 

Za týden se sejdeme, dá-li Pán, v 8.30. Budeme společně slavit Boží hod vánoční. Bohoslužby budou i v Moravském Krumlově. Na obou místech bude vysluhována VP. Sbírka na Boží hod je celocírkevní a určena na bohoslovce, vikariát, na začínající kazatele a další vzdělávání kazatelů. Děkujeme vám, že ji podpoříte. 

Také na svátek mučedníka Štěpána budou v našem kostele bohoslužby. Odpoledne na Štěpána nás zvou farníci z Římskokatolické farnosti, děti a ochotníci do Miroslavských Knínic na Živý betlém. Začátek je v 16.00 hodin.