2. dubna 2023

 Květná neděle 

-přivítání 

-na varhany nás doprovází bratr Jan Ryšavý, děkujeme … 

-bohoslužby jsou pouze v Miroslavi 

-V pátek jsme se naposledy sešli při Postním ztišení se zpěvy z Taizé. Děkuji všem za přípravu i účast. Postní sbírka při těchto setkáních je určena na podporu dětí v Bejrútu, v Miroslavi jsme vybrali4 450 Kč velmi všem děkujeme. 

-V sobotu se po celý den uskutečnilo jarní setkání dětí s programem v Kruhu i venku, s vycházkou kolem Miroslavi a zakončením u ohně ve sborové zahradě. Děkujeme všem za přípravu i účast. 

Týden ve sboru 

úterý 19.00 pravidelnná porada staršovstva 

středa 9.00 RC Medvídek 

16.00 biblická hodina dětí 

čtvrtek 16.00 Sederová večeře, zveme srdečně ke sváteční hostině s liturgickým pořadem. Prosíme podívejte se, zda jste již v tabulce zapsáni, pokud ne a máte zájem zúčastnit se, zapište se. Děkujeme také už všem, kdo toto sváteční setkání kolem stolu připravují. 

Velký pátek 8.30 Velkopáteční bohoslužby s VP 

Velikonoční neděle 8.30 Boží hod velikonoční s VP 

-Dnes se můžete naposledy připojit k finanční pomoci studentovi Janu Kalusovi. Děkujeme všem, kdo tak učinili.  

-Zveme vás už nyní na Sborový den, který se uskuteční v neděli 16. dubna, tj. za dva týdny. Připravujme program pro děti i dospělé a také společný oběd, na který se už teď můžete přihlašovat. Připravujeme také koncert pěveckého sdružení Univerzity třetího věku z Brna, uskuteční se v den sborové neděle v 16.00 odpoledne.  

-Dnešní sbírka je určena na potřeby našeho sboru, děkujeme vám, že sbor podporujete modlitbami, účastí na bohoslužbách, na sborových setkáních i finančně. 

-Zveme vás k setkání v Kruhu po bohoslužbách a děkujeme za přípravu. 

Na Neděli velikonoční bude celocírkevní sbírka určená na Hlavní dar lásky Jeronymovy jednoty.