26. května 2024

 Neděle sv. Trojice 

-přivítání (hosté z Heršpic s bratrem farářem Vladimírem Pírem) 

-na varhany nás doprovází bratr Radek Fér 

-v 10.00 jsou bohoslužby v modlitebně v Bohuticích 

Za týden, v neděli 2. června, pojedeme na sborový zájezd do Rané u Hlinska, program zájezdu je na nástěnce. Stále je možno ještě se přihlásit. Odjezd autobusu je v 7.30 z autobusového nádraží v Miroslavi, návrat kolem 18.00 tamtéž. Jízdné pro dospělého činí 250 Kč, pro dítě 100 Kč. 

Za dva týdny, v neděli 9. června 2024, budeme volit faráře sboru. Jediným kandidátem staršovstva je stávající bratr farář David Sedláček. Dle řádů církve je možno volit na dálku, zájemci prosím hlaste se u sestry kurátorky Lii Ryšavé. Presenční volba se uskuteční v rámci bohoslužeb, povede ji bratr Petr Zajíc, který také poslouží kázáním. Bratr farář Sedláček nebude přítomen; z pověření seniorátního výboru přijme slib nového staršovstva ve Vanovicích a vykoná tam bohoslužbu. 

Odpoledne 9. června 2024 v 17.00 jsme zváni do Kruhu k setkání s hudbou. Uslyšíme flétnový soubor, preludium na harmonium a budeme také věnovat písním z nového zpěvníku. Programem provede bratr Jaromír Šimša, od něj se můžete již nyní dovědět více. 

Týden ve sboru 

středa 9.00 RC Medvídek 

13.30 seniorky 

čtvrtek 9.30 biblická hodina pro dospělé 

16.00 biblická hodina pro děti 

pátek 9.00 Medvídkova knihovnička 

16.30 setkání ve sborové zahradě 

Připomínám, že porada staršovstva je v obvyklém termínu – první úterý v měsíci, tj. 4. června v 19.00. 

Po bohoslužbách jsme zváni jako každou neděli do Kruhu, tentokrát zejména k setkání s našimi hosty s Heršpic, Všechny vás srdečně zvu, je připraveno malé pohoštění, děkujeme za přípravu.  

Dnešní sbírka je určena na potřeby našeho sboru. Do pokladničky-kostelíčka prosím vkládejte dary pro Jeronymovu jednotu, sbírka potrvá ještě několik nedělí. Děkujeme vám. 

Za týden v neděli 2. června, dá-li Pán, se výletníci zúčastní bohoslužeb v Rané v 10.30, a v Miroslavi budou bohoslužby v 8.30, naším hostem bude sestra farářka Marta Sedláčková.