Ohlášky 25. srpna 2024

Třináctá neděle po sv. Trojici

-přivítání

-v 10.00 jsou bohoslužby v Bohuticích

-varhaníci jsou v Jimramově na hudebním festivalu

-Minulou neděli se bratr farář a někteří členové našeho sboru zúčastnili setkání v katolickém kostele. Jsme rádi, že jsme tím posílili přátelské vztahy a sestře Rut Vesecké děkujeme za iniciativu ohledně dárku pro pana faráře Pavla Mertu.

-V Bohuticích začala plánovaná oprava zídky kolem schodů u vchodu do modlitebny. Děkujeme za péči bratru Danieli Lexovi, který vše organizuje.

-Jsme rádi, že sluchátka jsou většinou všechna v provozu a že dobře slouží. Pokud máte nějaké připomínky, potřebujete něco vysvětlit a podobně, obracejte se na někoho z presbyterů. Pokud by někdo rád sluchadla používal a nedostává se na něj, sdělte to. Můžeme je dokoupit. 

Týden ve sboru

čtvrtek 15.00 RC Medvídek zve na Den pro rodinu každého, nejen rodiny s dětmi. V 16.00 bude v kostele divadlo. 

-Dnešní sbírka je určena na potřeby sboru. Za týden vykonáme celocírkevní sbírku pro Evangelickou akademii. Děkujeme, že na sbírky pamatujete.

-Příští neděli vykoná bratr farář Sedláček dva křty. Pokřtěni budou Jakub Lacina a Barbora Rozehnalová. 

-Ekumenické shromáždění se uskuteční také příští neděli, a to v 17.00 v Hostěradicích, kázat bude náš bratr farář.

-Na nástěnce najdete pozvánky do Červeného kostela na zahájení výuky na Evangelické akademii a otevření Evangelického gymnázia. 

-V neděli 22. září 2024 jsme zváni na Seniorátní neděli do Boskovic. Prosíme zamyslete se nad možností zúčastnit se, zajímavý program je připraven pro všechny generace. Pokud projevíte zájem včas, vypravíme se Boskovic autobusem.

-Po bohoslužbách zveme na setkání s občerstvením do Kruhu a děkujeme za přípravu.

Za týden, dá-li Pán, se sejdeme na bohoslužbách v 8.30 a budeme slavit neděli s dvěma křty i ekumenu v 17.00 v Hostěradicích.