18. prosince 2011

Bratři a sestry, vítejte na dětské vánoční slavnosti.

Dnes je čtvrtá adventní neděle, kterou slavíme společně s dětmi. Děkujeme jim za jejich službu zvěstování a děkujeme také všem učitelům nedělní školy za přípravu a nacvičování.

Po bohuslužbách jste všichni zváni do Kruhu ke kávě a čaji.

.

Zvláštní sbírka do pokladničky-kostelíčka je určena na dárky pro děti z nedělní školy. Po poslední písni nikam nespěchejte, při varhaní dohře dostanou děti dárky od sboru a od sester seniorek. Poté společně odejdeme.

Dnes odpoledne v 16.00 se v našem kostele koná Vánoční Koncert – hrají „Znojemské žestě a jejich známí“. Pozvěte také své přátele a známé a prožijme tak společně pěkné adventní odpoledne.

V příštím týdnu se konají tato pravidelná setkání:

V úterý v 9 hodin se sejdou maminky s dětmi u Drastíků, večer v 18.00 zasedá správní komise v Hraběticích (odjezd je v 17.30).

Ve středu ve 14.45 se schází starší děti na faře a v 17.30 je biblická hodina v Bohuticích.

 

Ve čtvrtek v 17.00 je Biblická hodina dospělých na faře.

V pátek v 19.00 se sejdou zpěváci.

V sobotu na Štědrý den se v 9.30 konají bohoslužby s VP v Jevišovce.

 

Příští neděle je Hod Boží Vánoční – bohoslužby s vysluhováním VP budou v Miroslavi v 8.30, v 10.00 v Moravském Krumlově a odpoledne v Troskotovicích.

Sbírka z příští neděle je určena na bohoslovcce a vikariát – více se dočtete v nástěnce před kostelem.

Na pondělí 26.12. budou mládežnické bohoslužby v 8.30 v Miroslavi. Na Štěpána se bohoslužby konají také v 10 hodin v Litobratřicích a odpoledne v Bohuticích.

Tereza Ryšavá