3. listopadu 2020

Pravidelná porada staršovstva se tentokrát konala pomocí sdíleného dokumentu. Zabývali jsme se životem sboru v době epidemie, vzali jsme na vědomí hospodářské i finanční záležitosti související s pravidelným chodem sboru, také informaci, že vizitace sboru ohlášená na 20. 10. 2020 byla odložena na neurčito. Děkujeme za on-line bohoslužby určené především sborům v Miroslavi a ve Znojmě i dalším posluchačům. Připravuje je bratr farář David Sedláček s týmem (vikař Richard F. Vlasák, farářka Marta Sedláčková, Matyáš Sedláček a Radek Fér). Také děkujeme za Dopisy pro potěchu duše určené těm, kdo nemají možnost připojit se. Rozhodli jsme:

-celocírkevní sbírka JTD bude v našem sboru ukončena 15. 11. 2020, platba je možná na účet sboru, nebo jinak po telefonické domluvě s pokladníkem

-vzhledem k nemoci Covid-19 se Dárkování 2020 neuskuteční. Na účet sboru je možno posílám dary na školné pro Marii Namutebi z Ugandy (Adopce na dálku). Případný přebytek zůstane na další Dárkování, případný nedoplatek uhradí sbor ze svých prostředků.

-další splátka na dluh JJ ve výši 50 000 Kč bude odeslána během listopadu, zbývá zaplatit ještě 150 000 Kč