16. listopadu 2008

– bohoslužby v kazatelské stanici(MK)
– farář je v Hraběticích (resp. v Jevišovce)
– odpoledne v 16°° hodina koncert pěveckého sboru LUMÍR z Brna ; velké pozvání ; vstupné dobrovolné (ale budeme ho potřebovat na cestovné po zpěváky)
– v pondělí je státní svátek a nejsou biblické hodiny. Mohu ale pozvat všechny děti, rodiče i prarodič na devátou hodinu do Kruhu na pečení perníčků. Pondělí 9°° hodin s podobným průběhem jako loni, tedy guláše sebou. Snad se vše hned nesní a něco zbude na blížící se dárkování.
–  ve středu 15.30 konfirmační cvičení a v 17°° biblická hodina v Bohuticích ; v 19°° zkouška zpěvu
– ve čtvrtek v 19°° hodin biblická hodina s úlohou do NŠ
– v pátek ve 12°° mladší děti na faře
– v sobotu v 19°° mládež
– příští pátek a sobotu se v Praze konají slavnostní shromáždění k 90.výročí vzniku ČCE. Pestrý program nazvaný Svobodně a beze strachu bude obsahovat spoustu přednášek, panelových diskusí, výstav, zpěvu, hudby, osobních svědectví i pozdravy mnohých hostí z ekumeny i ze zahraničí. Z našeho sboru jedou do Prahy: dva Šimšovi, dva Schwarzbachovi a tři Titěrovi, kteří se budou na slavnosti podílet aktivně. O 90.výročí církve čtěte na nástěnce a v církevním tisku.
– Protože autor knihy Akce kulak, bratr Růžička se pro nemoc omluvil, nebude příští neděli program v Kruhu.
– Za dva týdny, v neděli 30.listopadu, je 1.neděle adventní, budeme při bohoslužbách slavit VP a odpoledne ve 14.30 se sejdeme k charitativní akci, zvané Dárkování. Podrobnosti jsou na nástěnce a stejný obsah mají i letáčky pod kruchtou. Vezměte si je a zkuste pozvat i Vaše známé a přátele mimo sbor. Organizátoři opět doufají, že se díky Vaší ochotě sejde dostatek dárků na podporu charitativních akcí. Myslete na to prosím.
– Pod kruchtou si můžete za jednotnou cenu  75,-  koupit knihy Na každý den 09 a Evangelické kalendáře 09, který je letos věnován Českým evangelíkům žijícím v zahraničí. Bude prodávat sestra Rut Vesecká. Je možno také objednat nástěnný kalendář na příští rok, který vydala naše církev se stejným tématem, jako je Evangelický kalendář, tedy fotografiemi a informacemi o českobratrských sborech v zahraničí. K nahlédnutí pod kruchtou.