19. července 2009

Ohlášky  19. července 2009

Bratři a sestry, vítám Vás všechny – hosty i domácí šestou neděli po svaté Trojici na bohoslužbách.

Tato neděle je v Heslech JB uvedena biblickým veršem z Iz. 43, 1: „Neboj se, já jsem tě vykoupil, povolal jsem tě tvým jménem, jsi můj.“

Naším hostem je bratr farář Jiří Šimsa z Brna – srdečně vítám a děkuji za službu nejen v Miroslavi, ale také v Moravském Krumlově. Na jiných místech našeho sboru dnes bohoslužby nejsou.

Dnes nebude ani nešporní shromáždění, ani Kruh.

Jak už bylo dříve oznámeno, náš sbor odeslal 15000 Kč na pomoc postiženým povodněmi. Tuto částku jsme mohli tak rychle odeslat  jen proto, že máme tzv. sociální fond. Ten je nutno znovu o odeslanou částku doplnit. Proto byla vyhlášena sbírka do zvláštní pokladnice – kostelíčka. Zájemci o potvrzení svého daru kvůli dani se mohou obrátit na sestru pokladní Janu Ryšavou. Prosím pamatujte na potřebné. Vám, kteří jste již přispěli , srdečně děkujeme.

Oznamuji také smutnou zprávu – zemřela sestra Marie Ryšavá z Václavova. V poslední době bydlela v Domově odpočinku v Myslibořicích. Pohřební shromáždění bude v pondělí  __________ v našem kostele. Vykoná je náš bratr farář Ondřej Titěra, který se vrátí z dovolené.

Dáli Pán, sejdeme se v tomto kostele příští neděli v 8.30 jako obvykle. Hostem na kazatelně bude sestra farářka Jana Kalusová.

Přeji Vám požehnanou neděli.

Lia Ryšavá