26. července 2009

Dnešní neděle je sedmá po svaté trojici a já vás všechny vítám, naše bratry a sestry z kazatelských stanic MK a Li. Především chci přivítat sestru Janu Kalusovou,která nám poslouží nyní v Miroslavi a odpoledne v Bohuticích. Rádi ji mezi sebou vidíme a děkuji jí za její dnešní službu v našem sboru.

Po těchto bohoslužbách máme možnost popovídat si se sestrou Kalusovou v Kruhu při kávě a čaji. Srdečně zvu všechny do Kruhu a děkuji ochotným sestrám za přípravu.

Dnes nebude nešporní shromáždění ani Kruh.

Ve středu 29.7. v 13.30 se sejdou sestry seniorky v kruhu k prázdninovému setkání.

Na 9.8. do Kruhu chystáme besedu, již třetí v pořadí, tentokrát na téma – soužití národnostních skupin v Miroslavi v 1.polovině minulého století. Tímto vyzývám pamětníky,ochotné si zavzpomínat, aby se na tuto besedu připravili. Besedu povede opět br.Mirek Šimša a můžete ho kontaktovat v případě potřeby.

Za zpronevěru 10 mil.Kč naší církve má jít její bývalý vedoucí ekonom Vladimír Prokop na 7 let do vězení s ostrahou. Rozhodl o tom pražský městský soud s tím,že obžalovaný má navíc církvi nahradit škodu 3,6 mil Kč.Zbytek peněz u něj policie našla v hotovosti.

Příští neděli 2.8.,dáli Pán, se sejdeme v našem kostele opět v 8.30 a kázat bude náš br.fr Titěra.

Přeji vám všem požehnanou neděli.

Jarmila Šimšová