Oboroh – poděkování sboru

Milí bratři a sestry!

Ráda bych Vám všem poděkovala, ale opravdu srdečně, za to nasazení, s nímž jste se podíleli na průběhu minulé neděli i celého víkendu. Není to samozřejmost, například, že se tolik sester seniorek, s takovou láskou a péčí, zapojí do přípravy občerstvení, i když zrovna skupina Oboroh, není pro ně to pravé ořechové. Vím, že taková neděle, spojená s obědem a celodenním občerstvením není snadná záležitost. Bylo Vás hodně, kdo jste s tím měli práci. Od seniorů po mládežníky. Mnozí z vás byli určitě po takové neděli právem unaveni. O to víc si toho vážím, že jsme tuto neděli mohli takto krásně prožít.

Ráda bych Vám taky zprostředkovala něco z té radosti, kterou jsme zažili v sobotu před tím, při setkání bývalých miroslavských sdruženců. Sešli jsme se v sobotu v Kruhu v 15 hodin. Po 18 hodině jsme šli k Pavle a Jendovi Ryšavým na zahradu k ohni. Bylo nás kolem 60. A bylo to moc pěkné. Krásně jsme si zavzpomínali, zazpívali a společně jsme si připomněli, co každý sám tak nějak víme, totiž to, že nás ta léta v dorostu a mládeži nesmírně obohatila. A teď, v dospělosti si uvědomujeme, co vše jsme získali. A jsme za to vděčni.

Od mnoha účastníků jsem zaslechla, jak jsou rádi, že se tady v Miroslavi mohli společně sejít. Byla to moc krásná neděle. Díky Vám všem, díky těm, kteří přijeli. A s velikou vděčností Pánu Bohu, od něhož jsme tuto neděli dostali darem.

Daniela Bednaříková

http://picasaweb.google.cz/miroslav.cce/Miroslav34102009?feat=email#