15.dubna 2012

      přivítání

      bohoslužby v kaz. stanicích – 10°° Litobratřice

      Dnes večer v 19°° hodin budeme mít v Kruhu hostem sestru Kláru Marii z Kroměříže. Tema její presentace je velmi vážné: Obchodování a lidmi a novodobé otroctví. Bude vyprávět o svých zkušenostech se záchranou zotročených žen. Program začíná po dohodě se setrou Klárou bez nešporu hned v 19°° hodin, jeho součástí bude i krátký film, samozřejmě rozhovor a závěr bude mít modlitební formu. Přijďte jistě dnes v 7 večer do Kruhu.

      před Kruhem v 18°° schůzka k Noci kostelů !!!

      Příští týden: 

v pondělí od 9hod. maminky s farářem u Drastíků

v poledne jede br.fr. do Myslibořic

v úterý od 19°° porada staršovstva – kniha pro návrhy programu a potvrzení účasti presbyterů je pod kruchtou

ve středu 13.30 sestry seniorky                                                   a od 14.45 biblická hodina starších dětí

ve čtvrtek bude br.fr. celý den na Diakonii v Praze

v pátek ve 13°° mladší děti a od 15°° konfirmační cvičení

v sobotu od 19°° mládež

       Příští neděli 22.dubna bude tzv. rodinná neděle s bohoslužbami společnými pro dospělé i NŠ, poté program v Kruhu pro dospělé má Mirek Šimša, děti budou venku či v kostele, následuje společný oběd – zájemci se zapište v nástěnce před kostelem!!! – po obědě se prostory vymění, děti budou v Kruhu vyrábět se sestru Uhříkovou a dospělí v kostele vyslechnou program chystaný sestrou Liou Ryšavou a s br.fr. se budeme učit některé z nových melodií chystaných do připravovaného zpěvníku.

       za dva týdny v neděli 29.4. bude kázat seniorátní farářka sestra Marta Židková, br.fr. bude se seniorátními povinnostmi v Boskovicích. Ve stejnou neděli počítejte s programem v Kruhu již od 17°° hodin. Bratr fotograf Jan Šplíchal bude promítat své fotografie z oslavy Velikonoc ve španělské Andalusii.

       Připomínáme  Sbírku darů Jeronymovy Jednoty, která bude probíhat průběžně až do konce května. (dostali jsme 250tis. na střechu v r. 2010) Buď do pokladničky- kostelíčka nebo proti potvrzení přímo u sestry Jany Ryšavé.

Ondřej Titěra