14. září 2014

Dnes je třináctá neděle po svaté Trojici +  přivítání hostů i domácích

Dnes budou bohoslužby v 10 hod v Litobratřicích a odpoledne v 13.30 v Bohuticích,

Děkujeme všem bratřím a sestrám,kteří v minulém týdnu konali na faře přípravné práce pro statika, dále se podíleli na úklidu latí a odpadního dřeva z fary.

V příštím týdnu se budou konat tato setkání:

Ve středu dopoledne se bude konat setkání v rodinném centru Medvídek v Kruhu.

Ve středu odpoledne a ve čtvrtek se bude konat bazar dětského ošacení v Kruhu – podrobnosti naleznete na nástěnce před kostelem.

Ve středu odpoledne na faře se koná biblická hodina mladších dětí v 15:45  a starších dětí v 16:45.

V pátek se v případě příznivého počasí koná v 15.hodin hraní pro děti v zahradě Počarovských, a v podvečer v 19.hod se koná zkouška zpěvu v Kruhu.

V sobotu se koná schůzka mládeže na faře.

Ve čtvrtek proběhla návštěva statika na faře za účasti bratra Sterzika, bratra Macha a bratra Sedláčka. Statik prošel budovu fary a poskytl předběžné informace, které pak příští týden dodá podrobně v písemné podobně. Proto je zde návrh, aby se v pátek 19. září sešla stavební komise v podvečerních hodinách (čas: domluva ústně), u Sterziků, kde může komise už projednávat konkrétní kroky v rámci opravy fary, aby tak na říjnovém staršovstvu, mohla komise předložit k projednání již konkrétní plány.

Příští neděli se budou konat dopoledne bohoslužby zde v Miroslavi a odpoledne bude instalován za faráře sboru v Jablonci nad Nisou Ondřej Titěra.

Jak bylo již minulou neděli oznámeno, byl k této slavnosti napsán dopis,který je možno ještě dnes podepsat, nachází se na stolečku pod kruchtou, můžete tedy připojit svůj podpis.

Uvažovalo se o autobusu, ale pro nedostatek zájemců, nelze cestu autobusem na instalaci bratra faráře do Jablonce uskutečnit.

Na stole pod kruchtou jsou k dispozici pozvánky na instalaci bratra Davida Sedláčka, která se uskuteční 5. října v 14:30.

Dále jsou na nástěnce vyvěšeny plakáty Sjezdu (nejen)evangelické mládeže a Slavnosti 600stého výročí prvního vysluhování svátosti večeře Páně pod obojí způsobou.

Také je na nástěnce pozvánka sdružení „Stromy v krajině“na besedu nad starými fotografiemi města. Tato beseda se koná ve středisku volného času na Kostelní ulici a to v pátek 19.9. v 18 hodin.

 

Doubrava Jiří.