26. června 2016

pátá neděle po svaté Trojici

-přivítání

-bohoslužby se konají v 10. 00 v Bohuticích

-dnes odpoledne jsme zváni do Nosislavi na slavnost otevření Chráněného bydlení, společně s nosislavským pěveckým sborem zpívají také naši zpěváci, za Diakonii promluví bratr farář Ondřej Titěra, druhý náměstek synodního seniora. Program svátečního odpoledne je na nástěnce před kostelem.

Autobus do Nosislavi odjíždí z našeho autobusového nádraží v 13.45, návrat do 19.00hodin. Jízdné pro dospělého je 100 Kč. V autobusu jsou ještě volná místa, a tak pokud byste měli zájem jet do Nosislavi, přijďte rovnou k autobusu, odjezd ve tři čtvrti na dvě.

-v úterý se konala mimořádná porada staršovstva, jednali jsme o stavebních a finančních záležitostech. Přestavba fary se chýlí ke konci a je před námi ještě řada položek k uhrazení. Všem dárcům děkujeme za finanční dary jak do pokladničky, tak jiným způsobem. Staršovstvo prosí členy sboru, kteří mohou sboru nabídnout půjčku, aby tak laskavě učinili a oznámili svůj záměr naší ekonomce, sestře Rut Vesecké. Již nyní vám děkujeme. Termín dokončení rekonstrukce s posunul o měsíc, a to na 31. 7. 2016. Úkliád fary a dvorky se uskuteční v prvním týdnu srpna a bude včas ohlášen. Dalším bodem jednání staršovstva byla rezignace sestry pokladní Jany Ryšavé. Poděkování za nás všechny předá bratr farář. Pokladníkem sboru na dobu do konce roku 2016 byl zvolen bratr Vlastimil Fér, děkujeme, že tento úkol přijal. Od 1. července se na něj s důvěrou obracejte.

-včera se opět před kostelem pracovalo, děkujeme všem, kteří se do úpravy prostranství zapojili, bratru Jaromíru Šimšovi děkujeme za přípravu a organizaci celé akce

Týden ve sboru

úterý                         9.00               setkání maminek s farářem u Sedláčků

středa                       9.00               RC Medvídek

večer se uskuteční přípravná schůzka

na Blažkov, čas a místo budou upřesněny

-Tento týden začínají školní prázdniny, dětem, jejich rodinám i vám všem přejeme krásný a požehnaný čas léta. Bratr farář s rodinou odjíždí na dovolenou, nejen jemu, ale  i všem dalším, kteří se chystají během léta na cesty přejeme šťastnou cestu a i všem, kteří zůstanou doma radostné chvíle odpočinku.

-Mládež již tradičně odjíždí na lesní brigádu na Kunvald, přejeme vám krásné společenství při práci, sportu, při rozhovorech i sladkém lenošení a šťastný návrat domů.

-Děti mají poslední NŠ před prázdninami, tradičně se zmrzlinou a my všichni jsme zváni k osvěžení a posezení po bohoslužbách do Kruhu.

-Za týden se sejdeme, dá-li Pán, k bohoslužbám zde v kostele v 8. 30 hodin.