19. června 2016

čtvrtá neděle po svaté Trojici

Zdravím vás všechny shromážděné zde v kostele a připojuji ohlášky.

Bohoslužby se konají v 10. °°v Litobratřicích a v Moravském Krumlově ve 14.°°

V 18.00 jsme zváni na nešpor a do Kruhu na Hudbu našich domovů, prosíme ty, kteří se připravují na vystoupení, aby se po bohoslužbách přihlásili u Lii Ryšavé

Seniorátní JJ dnes jedná v Boskovicích, náš sbor zastupují sestra Rut Vesecká a bratr Jindřich Mach. Letošní sbírka darů pro JJ činila v našem seniorátě částku  520 976 Kč.  1/3 této sbírky ve výši  173 976 Kč bude rozdělena v seniorátu, 2/3 sbírky darů  ve výši 348 000 bude odeslána do ústředí  JJ a v září bude rozdělena žadatelům.

Příští neděli 26.června bude sbírka solidarity sborů,tj. Na doplnění personálního fondu pro ty sbory,které na PF nemají dost peněz.

Týden ve sboru

úterý 19.00 mimořádná porada staršovstva, bude se jednat

o stavebních záležitostech

středa 9.00 RC Medvídek

13,30 sestry seniorky v Kruhu

20.00 kroužek učitelek NŠ

pátek 18.30 zkouška pěveckého sboru

sobota od 8 hodin se bude opět pracovat na úpravě prostranství před kostelem. Kdo se můžete účastnit brigády, ohlaste se u bratra Mirka Šimši.Opět bude připraven společný oběd.

V neděli 26. června se sejdeme, dá-li Pán, na bohoslužbách v 8.30 v našem kostele. Budou to poslední bohoslužby před prázdninami, společně s dětmi ukončíme letošní školní rok v NŠ.

Příští neděli odpoledne jsme zváni na slavnost otevření Chráněného bydlení do Nosislavi, začátek je v 15.00, naši zpěváci tam zazpívají společně s nosislavským pěveckým sborem. Pokud se dnes přihlásí ještě další zájemci, pojedeme společně autobusem. Odjezd autobusu bude ve 13,15 z aut.nádraží.Pravděpodobná cena na osobu je 100 kč.

V pondělí 20. června v 10.00 jsme zváni do Červeného kostela v Brně na bohoslužbu k ukončení školního roku na evangelické akademii, absolventi budou vysláni do praxe jako diplomovaní sociální pracovníci. Hudebně bohoslužbu obohatí studenti Konzervatoře Evangelické akademie v Olomouci.