5. června 2016

Milí bratři a sestry,

je druhá neděle po svaté Trojici, v našem sboru neděle konfirmační a také já vás,domácí i hosty vítám při těchto bohoslužbách.

Dnes ve 14 hod budou bohoslužby v 14.00 jsou v Troskotovicích, nešpor a Kruh dnes nebudou.

Odpoledne v 16.00 jsme zváni do katolického kostela na koncert Komorního pěveckého sboru Lila, který uvede duchovní písně a gospely.

Celocírkevní sbírka darů JJ vynesla v našem sboru 22 520 Kč, děkujeme vám za velkou obětavost.

V týdnu se budou konat tato setkání:

úterý 19.00 pravidelná porada staršovstva

středa 9.00 RC Medvídek

13.30 seniorky

15.45 a 16.45 biblické hodiny dětí

20.00 kroužek učitelek NŠ

čtvrtek 16.00 chystání kostela na Noc kostelů, kdo by rád pomohl, přihlaste se u sestry Lii Ryšavé, kdo může pomáhat jako pořadatel, přihlaste se u sestry Adély Bednaříkové a kdo je ochoten přinést něco na občerstvení, prosím zapište se u sestry Jarmily Šimšové, děkujeme.

pátek 10.00 biblická hodina v Božicích (zájemci o účast, hlaste se prosím u bratra faráře)

16.00 Noc kostelů – program pro děti v zahradě

další části programu jsou uvedeny na pozvánkách u vchodu, srdečně vás všechny zveme, připomínám, že letos budou k prohlídce otevřeny od 18-ti hodin také modlitebny v Moravském Krumlově a v Bohuticích

V sobotu dopoledne bude zahájena oprava plochy před kostelem, kdo by se brigády mohl zúčastnit, přihlaste se u Mirka Šimši, bratr Mirek ještě doplní toto sdělení.

19. 00 mládež

Za tři týdny, v neděli 26. června. 2016 v 15.00, se v Nosislavi koná slavnostní otevření Chráněného bydlení, zpívat budou spojené pěvecké sbory Nosislav-Miroslav. Zájemci o společnou cestu do Nosislavi, zapište se prosím do archu v nástěnce před kostelem. Pokud bude dostatečný počet, objednáme autobus.

Po celý červen je možné vkládat do označené krabičky návrhy na účel letošního Dárkování, tj. koho kromě Adopce na dálku podpoříme.

Dnešní sbírka při vycházení je určena na potřeby sboru, dary na opravu fary stále vděčně přijímáme do kostelíčka, sestře pokladní nebo na sborový účet, přehled darů i vynaložených nákladů najdete na nástěnce. Děkujeme vám za vaši obětavost.

Po bohoslužbách jsme zváni k posezení a občerstvení do Kruhu, rodiny konfirmandek v Kruhu setrvají déle, přes oběd i odpoledne a za tuto možnost sboru děkují.