19. prosince 2021

čtvrtá adventní neděle

-přivítání

-na varhany nás doprovází bratr Jan Ryšavý, děkujeme

-dnes jsou bohoslužby jen v Miroslavi, jejich součástí je vánoční hra, kterou nacvičily děti z NŠ pod vedením sestry Anny Lacinové, všem děkujeme

-odpoledne vás zveme na vánoční koncert, našimi hosty jsou hudebníci z Brna, kteří zahrají nejen na cembalo, barokní kytaru, flétny a zazní i zpěv. Uspořádat koncert je možné jen za dodržení protiepidemických nařízení, proto musíme kontrolovat potvrzení o očkování nebo prodělané nemoci, děkujeme vám za pochopení. Začátek je v 16.00 hodin.

Týden ve sboru

úterý                                    15.30                   Dílničky v presbyterně

Ve středu dětem začínají vánoční prázdniny, přejeme jim hodně radosti a společně s nimi se těšíme na Vánoce.

Dnes naposledy si můžete ještě vybrat ze zbývajících dárků z Dárkování nebo finančně přispět na letošní cíl – stavbu domova pro seniory ve Vendolí. Děkujeme.

Pokud jste si ještě nevyzvedli objednané zpěvníky, můžete tak po bohoslužbách učinit u bratra pokladníka Vlastimila Féra.

Objednané dárky z Rolničky, kalendáře kostelů, Čtení na každý den a Evangelický kalendář si můžete vyzvednout u sestry Jarmily Šimšové.

Dnešní sbírka je určenana  potřeby našeho sboru, děkujeme vám.

Na Boží hod vánoční v sobotu 25. prosince 2021 se sejdeme, dá-li Pán, v Miroslavi v 8.30 a v 11.00 v Moravském Krumlově, bude vysluhována VP. Jako každoročně i letos se uskuteční celocírkevní sbírka určená pro bohoslovce, vikariát, podporu začínajících kazatelů a další vzdělávání kazatelů. Děkujeme, že na ni nezapomenete a podpoříte ji.

Přejeme vám klidný a radostný adventní týden.