Boží hod vánoční 25. prosince 2021

Přivítání

Sváteční bohoslužby jsou dnes v 11.00 v Moravském Krumlově v domě s pečovatelskou službou také s VP.

Na varhany nás doprovází bratr Radek Fér, děkujeme také všem, kdo se podílí na bohoslužbách v Miroslavi i v kazatelské stanici.

Dnes poprvé zpíváme z nového zpěvníku, věřím, že se s ním postupně seznámíme a budeme z něj rádi zpívat. Vzadu v kostele leží několik podepsaných zpěvníků,prosím vás aby

jste si je prohlédli a případně si je odnesli domů(na památku a jako vzpomínku na těch 41let,kdy jsme z nich zpívali).

V neděli bylo uzavřeno Dárkování s tímto výsledkem:

Dárkování :

hotově získáno 39 260,-Kč

bankou 5 000,-Kč

Celkem 44 260,-Kč

_________________________

Adopce – 7 000,-Kč uhrazeno

Vendolí 37 260,-Kč

Velmi si toho vážíme a děkujeme vám všem za přípravu i veškerou další pomoc.

Při vycházení si můžete zakoupit Evangelický kalendář a čtení Na každý den po 150 Kč.

Je připraven rozpis na leden a únor; v kolonce kazatelských stanic není nikdo uveden. Je to proto, že v současnosti někteří by kvůli obavám z epidemie raději nejeli. Neradi bychom ovšem nechali jet bratra faráře samotného. Necháváme tedy rozhodnutí každého z vás, zda by mohl jet a s bratrem farářem se domluvte. Je tím také otevřena možnost i pro ty, kteří v kazatelských stanicích už dlouho nebo vůbec nebyli a jsou ochotni bratra faráře doprovodit. Členové kazatelských stanic vás rádi přivítají. Děkujeme, že i takovou službu sboru vykonáte.

Dnešní sbírka je celocírkevní a je určena na bohoslovce, vikariát a na další vzdělávání kazatelů, děkujeme, že i na potřeby církve štědře pamatujete.

Na bohoslužbách se sejdeme, dá-li Pán, již zítra na Štěpána v Miroslavi v 8.30 a v Bohuticích v 10.00, tam bude vysluhována VP.