26. září 2021 

 17. neděle po sv. Trojici

 

-přivítání 

-v 10.00 jsou bohoslužby v Bohuticích 

-na varhany nás doprovází bratr Jan Ryšavý, děkuji jemu všem vám, kdo dnešní neděli sloužíte u nás v kazatelské stanici 

-dnes odpoledne se v našem kostele koná varhanní koncert nazvaný Podvečer u varhan se starými mistry, zazní nejen varhany, ale housle a zpěv. Začátek koncertu je v 16.00, srdečně zveme vás i vaše přátele. Více podrobností čtěte na nástěnce. Sestrám děkujeme za přípravu pohoštění účinkujícím. 

-tento víkend se v Táboře koná sjezd mládeže, účastní se ho také mládež našeho sboru i bratr vikář Richard F. Vlasák.  

Týden ve sboru 

Pondělí 14.00   pohřeb sestry Anny Novákové z Jevišovky  

Sestra Nováková zemřela minulý týden. Mnozí z vás jste znali ji i jejího manžela Jána Nováka, který byl dlouholetým kurátorem sboru v Hraběticích. U Nováků se také po mnoho let konaly bohoslužby v jejich rodinném domě. Za tuto nezištnou službu sboru jsme jim vděčni a děkujeme za ni. Pohřeb sestry Novákové se koná ve smuteční síni na hřbitově v Jevišovce a u rodinného hrobu. Bratr farář bude velmi rád, když několik z nás s ním pojede, prosím domluvte se po bohoslužbách. 

Středa 9.00 RC Medvídek 

13.30 seniorky 

16.00 biblická hodina dětí a v 17.00 konfirmandi 

20.00 kroužek vyučujících NŠ 

Pátek 9.00 Medvídkova kavárnička v presbyterně 

-dostali jsme pozvánky na instalace farářů a farářek v našem seniorátu, informace o nich čtěte na nástěnce.  Bratr far. Ondřeje Macka a sestra far. Iva Květonová budou instalováni v Červeném kostele v Brně I za týden v neděli 3. října 2021 v 10.00 hodin. 

 -připomínáme také koncert Boni pueri a Aleny Kalábové na podporu Diakonie Betlém, plakát a další informace najdete na nástěnce v Kruhu.  

-chrámová sbírka při vycházení je určena na potřeby sboru, děkujeme vám. Minulou neděli jsme díky vám vybrali 1945 Kč, děkujeme, 

-po bohoslužbách zveme na setkání při kávě a čaji 

-za týden se sejdeme, dá-li Pán, na bohoslužbách v našem kostele