26. listopadu 2023

Poslední neděle církevního roku 

-přivítání 

-na varhany nás doprovází sestra Jana Šilhanová 

-v 10.00 jsou bohoslužby v Bohuticích 

-Bratr farář vykonal ve středu a v pátek návštěvu s pobožností ve středisku Mirandie v Brumovicích a v domově seniorů v Božicích. Děkujeme za tuto službu. 

-Včera jsme společně s dětmi z NŠ pekli v Kruhu perníčky na Dárkování, děkujeme všem, kdo pečení podpořili ať už spoluprací a pomocí dětem, nebo přípravou oběda. Jsme rádi, že jsme mohli společně strávit krásný den a při společné práci i zábavě si uvědomovat, že k sobě patříme a tvoříme jednu sborovou rodinu. 

Na neděli Díkčinění jsme vykonali kromě celocírkevní sbírky také sbírku pro Charitu Znojmo. Od ředitele Charity pana Mgr. Evžena Adámka jsme dostali poděkování:  

Vážení, jménem Oblastní charity Znojmo a jménem našich klientů srdečně děkujeme za poskytnutí daru na účely činnosti Oblastní charity Znojmo. Ujišťuji Vás a ubezpečuji, že peníze budou řádně použity na účel, na který jste peníze poskytli. Nesmírně si vážíme této Vaší štědré pomoci. 

S hlubokou vděčností a se srdečným pozdravem Mgr. Evžen Adámek, ředitel 

Ve Znojmě 16. listopadu 2023 

Týden ve sboru 

středa 9.00 RC Medvídek 

13.30 seniorky 

čtvrtek 9.30 biblická pro dospělé 

16.00 biblická pro děti 

pátek 9.00 Medvídkova knihovnička 

Pěvecký kroužek, jóga a flétnisté se scházejí po domluvě.  

-V pátek dopoledne i kvečeru bude možné přinést do Kruhu dárky na Dárkování. Informace o čase je na plakátku na nástěnce. Věříme, že už se na Dárkování nejen těšíte, ale že připravujete dárky nebo se chystáte svým nákupem Dárkování podpořit. V sobotu budeme vše v kostele instalovat. Pokud můžete pomoci v pátek, v sobotu nebo připravit pohoštění, přihlaste se u sester Lucie Férové, Martiny Fajmonové a na pohoštění u sestry Evy Ryšavé. Věříme, že když se každý podle svých sil zapojí, bude to skvělé a vše dobře dopadne. Děkujeme vám. 

-Zveme vás k setkání do Kruhu a děkujeme za přípravu pohoštění. 

-Dnešní sbírka je určena na potřeby našeho sboru. Děkujeme. 

Za týden, dá-li Pán, o první adventní neděli, bude vysluhována VP a vykonáme sbírku pro střediska Diakonie v našem seniorátu. Odpoledne se uskuteční Dárkování.