Zájezd do Morkůvek 27.5.2010

Sestry seniorky pořádají

zájezd do Morkůvek, Domova Narnie,

kde jsou poskytovány služby dětem s mentálním a kombinovaným postižením. Loňského roku při Dárkování byla vybrána taková částka, která postačila na zaplacení „adopce na dálku“ a přebytek byl věnován právě do tohoto Domova. Jeho vedení pak rozhodlo pořídit za tyto finance zahradní hrací sestavu pro děti, které zde pobývají. V současné době tento dárek děti již užívají. To seniorky inspirovalo pro naplánování společného zájezdu, který proběhne 27.5.2010.

Odjezd autobusem od „kovárny“ v Miroslavi ve 13hod.

Zastávka v Domově Betlém v Kloboukách, který poskytuje všestrannou sociální péči dospělým lidem s těžkým tělesným a vyjímečně i jiným zdravotním postižením vyžadujícím individuální péči. Spolu s Domovem Narnie patří pod diakonii ČCE – středisko Betlém.
http://www.betlem.org/

Dále se plánuje zastávka u zvonice z 18 století, jíž postavila evangelická reformovaná obec Klobouky, která se ustavila hned po vyhlášení tolerančního patentu v r.1781.

Prohlídka hrnčířské dílny v Krumvíři, kde pracuje bratr Jiří Uhřík z našeho sboru. Točí se zde zahradní neglazovaná keramika, možnost nákupu.

Návrat po 18 hod.

Další informace a přihlášení na zájezd u Jany Ryšavé (515 333 871).

Ještě jsou volná místa! Srdečně zveme všechny generace!