27. března 2022

čtvrtá neděle v postu zvaná Laetare – Veselte se s Jeruzalémem (podle Izaiáš 66, 10) 

-dnes je součástí bohoslužeb Výroční sborové shromáždění, vítáme vás všechny a jsme rádi, že se setkáváme i se členy kazatelských stanic 

-na varhany nás doprovází bratr Jan Ryšavý, děkuji za službu i všem dalším 

-Ve středu 23. března 2022 zemřela paní Růžena Mikyšková, pohřební shromáždění se uskuteční v našem kostele v sobotu 2. dubna ve 14.00 hodin. Následovat bude uložení do hrobu. Protože je na Husově ulici zvýšený dopravní provoz, nemůže být průvod. Prosíme proto každého, kdo by se chtěl zúčastnit rozloučení na hřbitově, aby tam jel autem.    

-V uplynulém týdnu se téměř po půl roce sešly sestry seniorky a rozhodly, že ze svých pravidelných sbírek přispějí na pomoc Ukrajině částkou 3 280 Kč, velmi děkujeme. 

-Projekt SVAČINA ukrajinským školákům: do miroslavské základní školy už chodí několik dětí z Ukrajiny, obědy jim zajišťuje stát. Hledáme dárce, kteří by byli ochotni zaplatit svačinu ve výši 500 Kč na jedno dítě a měsíc. Pro současné děti už sponzoři jsou, ale v brzké době přijdou děti další. Pokud jste ochotni zúčastnit se této služby, zapište se prosím na nástěnku v kostele. V případě potřeby budete osloveni. Děkujeme za ochotu. 

-Naši němečtí přátelé ze sboru Spremberg nás zvou na návštěvu, a to poslední víkend v červnu (24. – 26. 6. 2022). Pokud byste se chtěli zúčastnit, zapište se prosím do seznamu na nástěnce v kostele. Vše je zatím jen předběžné a bude se upřesňovat.  

Sborová neděle je plánována na 24. dubna 2022. Připravujeme celodenní program pro děti i dospělé a také společný oběd. Prosíme vás, abyste se zapsali do tabulky na nástěnce v kostele, máte-li o oběd zájem, usnadní to přípravu.   

Týden ve sboru 

středa 9.00 RC Medvídek 

16.00 biblická hodina dětí 

čtvrtek 17.00 konfirmandi 

pátek 9.00 Medvídkova kavárnička 

18.00 Postní ztišení 

sobota 14.00 pohřební shromáždění v kostele 

Dnešní sbírka je celocírkevní a je určena na podporu církevního tisku, děkujeme vám za přispění. 

Za týden se sejdeme, dá-li Pán, v 8.30 na bohoslužbách v kostele v Miroslavi.